Mindre rynkor med trådlyft

25 januari 2020
cecilia_olsson

Att börja leta efter rynkor och hängig hud när man ser sig i spegeln är något som många gör någon gång i livet. Vissa börjar redan i 20-års åldern att titta efter ålderstecken och somliga kan göra det flera gånger om dagen. Om man lider av att ålderstecken har börjat visa sig i exempelvis ansiktet så finns det metoder att ta till för att sudda ut dem igen. Många känner till kirurgiska ingrepp som till exempel ansiktslyft, men det finns även en annan metod som inte kräver kirurgi och ger fint och naturligt resultat, den kallas trådlyftning. 

En trådlyftning går till så att kirurgiska trådar förs in under huden. Dessa trådar stimulerar kroppens egna kollagenproduktion, något som sätter igång ett par veckor efter ingreppet. Processen fortsätter sedan i ungefär sex månader och det är oftast då man kan se ingreppets fulla effekt. Ett trådlyft håller i cirka arton till tjugofyra månader, i vissa fall även längre. Hållbarheten beror till största delen på vad man har för livsstil, hudtyp och ålder. Om man röker eller utsätter huden för överdrivet solande så håller trådlyftet inte lika länge som när man undviker cigaretter, använder solkräm och skyddar hyn när solen är som starkast. Ett trådlyft är ett nästintill smärtfritt ingrepp som går väldigt fort att göra. Det är heller inte någon läketid att tala om utan man kan fortsätta som vanligt direkt efter ingreppet.

På 85 kliniken utför de trådlyft anpassat efter varje enskild individ för att uppnå bästa resultat. De använder sig av marknadens senaste, säkraste och effektivaste utrustning. Hos 85 kliniken ligger fokus på estetisk hår och hudvård. Personalen är certifierade med över hundratals behandlingar bakom sig och arbetar alltid för att nå bästa möjliga resultat anpassat efter kundens önskemål. På 85 kliniken erbjuder de förutom trådlyft även transplantationer för hår, skägg och ögonbryn samt PRP behandling och microneedling. 

 

Fler nyheter