Man ska inte skämmas för att det pirrar lite

06 maj 2020
patrick_pettersson

Sexlivet är inget man ska skämmas över. Det är kanske inte något som man behöver diskutera hur som helst när man är på släktkalas. Men skämmas för det, det ska man verkligen inte. Sex är både naturligt, nyttigt och något som man bör se till att ha någon gång då och då.     Oavsett om man är själv eller ihop med någon bör man ta sig tid för det. Då mår man bättre och blir en mer avslappnad människa. Glöm inte att även om man är själv så har man ett sexliv som man måste ta hand om. Det är ju tur att det finns hjälpmedel och leksaker för sådant. Att använda sådana är inte heller något man ska skämmas för, även om man kanske inte pratar om det med familjen.

 

Sex är hälsosamt

Sexlivet är viktigt för att resten av livet ska fungera. Är man inte tillfredsställd i det ena blir man inte tillfredsställd med det andra. Det är fakta som man bara får acceptera och hacka i sig. Det är en del av livet. Ett sexliv av vad det slag det nu må vara är inget som bara dyker upp så där hipp som happ. Det är något man får skapa sig själv tillsammans med någon annan eller med sig själv. Har man ingen partner får man skaffa sig en leksak av något slag. Har man en partner kan man kanske skaffa sig en leksak från Lovebuddy eller två i alla fall för få lite krydda på samlivet i sovrummet. 

 

 

Var kan man hitta olika leksaker?

Utbudet av olika leksaker som man kan använda när man leker vuxenlekar är enormt. Kika in här: https://lovebuddy.se/ för att se hur ett utbud av leksaker och andra grejer kan se ut. Det finns verkligen något för alla tycken, smaker och typer av människor.

Fler nyheter