Hitta den perfekta frisyren med hjälp av frisör

20 maj 2020
cecilia_olsson

Håret är något som påverkar utseendet väldigt mycket. Det beror delvis på hur man själv känner sig i en frisyr men även hur bra man passar i den. Att hitta rätt färg och frisyr är inte alltid så lätt och det kan krävas en hel del experimentering innan man hittar helt rätt. Något man också bör ta hänsyn till om man planerar att göra förändringar på huvudet är sin sysselsättning och hobbies. Ibland kan det helt enkelt vara smidigare att ha en viss frisyr för att underlätta på arbetet eller då man ägnar sig åt aktiviteter.

Idag finns det väldigt många möjligheter när det kommer till löshår/extensions som kan vara tillfälliga lösningar om man vill variera sin frisyr. Det finns även en uppsjö av styling verktyg och produkter som kan göra stora förändringar. Det handlar bara att lära sig vad som passar bäst på en själv.

Några som kan hår är frisörer, de kan snabbt se vilka färger och klippningar man passar i bland annat med hänsyn till hudton och ansiktsform. En frisör i Stockholm som ständigt uppdaterar sina kunskaper och arbetar för att ge bästa resultat varje gång är Cardell Hair Lounge. De erbjuder tjänster såsom klippning, färgning, hårförlängning/extensions och styling.

Inför en klippning lägger de alltid ner tid på en konsultation och genomför behandlingen noggrant för ett perfekt resultat skräddarsydd för den enskilda kunden. De ger även tips på hur man ska sköta om och styla håret på bästa sätt. När det kommer till extensions så kan de hjälpa till med hårförtjockning, hårförlängning eller slingeffekter.

Hos Cardell jobbar de med marknadens mest flexibla och skonsamma extensionmetod. Om man inte vill göra någon större förändring så kan man gå till Cardell för en styling, det gör att man kan känna sig extra snygg inför utekvällen, det viktiga mötet eller festen.

Fler nyheter