Förbättra bröstens form med bröstförstoring i Stockholm

30 september 2021
patrick_pettersson
image

Efter flera års ammande och barnafödande har åren tagit ut sin rätt. Brösten är inte längre vad de har varit. De pekar mer neråt än uppåt nuförtiden om man säger så. Du känner dig inte lika självsäker längre på grund av dina bröst och hur de ser ut. Din självkänsla har fått sig en törn och du bestämmer dig för att göra något åt det. 

Du bokar in en bröstförstoring Stockholm för att få göra om dina bröst så som du önskar ha dem. En förstoring av brösten görs för att forma om och förbättra bröstens utseende. Man behöver inte alls lägga in särskilt mycket i sitt implantat för att få förbättrad form på sina bröst. 

Efter amning eller viktpendling är det vanligt att brösten liksom urholkas lite grann. Det känns som man går omkring med två tomma påsar som bara hänger. Då kan en bröstförstoring och eventuellt ett bröstlyft vara lämpligt att göra för att återfå bröstens forna glans. 

 

 

Nya bröst med hjälp av en bröstförstoring

Innan en bröstförstoring får man tillsammans med sin kirurg gå igenom vilka valmöjligheter som finns. Dels när det gäller storlek på implantatet men även vilken typ av implantat man önskar. Man får känna på dem för att kunna bestämma vilken som känns bäst. 

Implantatet sätts sedan in i bröstets naturliga veck och det lämnar minimalt med ärr efteråt. Det kommer knappt att synas eftersom vecket ofta döljer ärret. En bröstförstoring sker under narkos. 

Tiden efter operationen kan en hel del svullnad och ömhet förekomma. Det är helt normalt och kommer efter en tid att blekna och gå över. Man får komma på regelbundna efterkontroller för att se så att allting läker som det ska. Ett dygn efter operationen får man åka hem igen efter en noggrann genomgång av läkaren. Både genom en undersökning samt information.  

Fler nyheter