Förändra dina ansiktsdrag med hjälp av fillers

26 oktober 2021
jonas olsson

editorial

Vi alla förändras i vårt utseende med åren. Det beror dels på ålder och det åldrande som kroppen blir utsatt för, men det kan också bero på andra saker. Vi kan ha det i våra gener till exempel. Det här med rynkor, det är något vi alla får till slut. Men en del får det tidigare och i större utsträckning än andra. Och det kan ha med våra gener att göra. 

Det är ansiktet man ser först på en person man möter. Det är också ofta i ansiktet som många vill förändra sig. När rynkor och andra förändringar börjar krypa fram så är det många som idag väljer att göra fillers.

Med hjälp av fillers kan man förändra olika delar av ansiktet. Man kan ge kinder eller läppar en större volym till exempel. Och man kan släta ut rynkor och fina linjer som har uppstått med åren för att föryngra sitt utseende.

 

Snabba resultat med fillers

Fina linjer eller rynkor uppstår ofta först kring ögonen eller munnen. Dessa kan man alltså enkelt reducera och helt få att försvinna med hjälp av injektioner med fillers. Är du sugen på att testa kan du besöka clinicnvy.se till exempel. 

Fillers ges med tunna nålar och injiceras under huden på det område som man önskar behandla. Det gör inte speciellt ont, men det känns självklart lite grann när nålen sticker igenom huden. De flesta klarar den smärtan bra och efteråt gör det inte ont. 

Däremot kan man vara lite svullen kring området som behandlats med fillers efteråt. Det brukar dock snabbt lägga sig efter några dagar, upp mot en vecka. Som med allting annat så är det väldigt individuellt från person till person. Vill man få snabba och samtidigt synliga resultat utan att behöva lägga sig på ett operationsbord, så är fillers ett väldigt bra alternativ.

Fler nyheter