Få slut på svettningarna med botox i Malmö

30 april 2022
jonas olsson

editorial

Sommaren är den tiden på året då man bara vill njuta av livet. Har man tur så är det inte en typisk svensk sommar, utan en sommar med mycket sol. Men det finns en sak som ställer till det lite extra: svettningarna som är jobbiga sen innan blir ännu värre på sommaren. Så pass jobbiga att man måste göra något åt det. Det tar hårt på en att gå och svettas hela tiden, och man känner sig även ofta ofräsch. 

När du hör ordet botox så tänker du antagligen inte på svett, utan snarare rynkor. Men botox används för många saker och en av de sakerna är just svettningar. Man kan använda botox i både händerna och fötterna om man vill bli av med brutala svettningar. Det är en väl beprövad behandling som har en positiv effekt för de flesta som genomgår den.

 

botox

 

Vanligt med biverkningar?

En sak som många oroar sig över är just biverkningarna man kan få när man behandlas med botox eller fillers. Dessa biverkningar är dock inte jättevanliga, men heller inte ovanliga. Det kan hända att man får huvudvärk, är lite öm och att man även får blåmärken efter man gjort behandlingen. Det är något som försvinner relativt snabbt. Är du orolig, så vänd dig till kliniken där du fick din behandling. De kommer ge dig svaren du behöver. 

Risken för ett dåligt jobb är betydligt mindre om du går till en klinik som verkligen kan botox i Malmö. En klinik där de har kunnig personal som såklart även har genomgått de utbildningar som behövs för att jobba med botox. Om allting läggs rätt med botoxen, så kommer du få en trevligare vardag. Vare sig det är för att behandla djupa rynkor eller om du vill bli kvitt de jobbiga svettningarna som allt för ofta ställer till det.

Fler nyheter