Botox i Stockholm – Så kan du också sudda ut rynkorna

14 juni 2022
jonas olsson

editorial

Har du, likt så många av oss, varit tvungen att stanna hemma de senaste två åren? Har du, likt så många, tackat nej till inbjudningar? Ställt in resor? Fördröjt firanden? Har du, likt oss alla, spenderat timmar framför spegeln och sett den bokstavliga stölden av liv i ditt ansikte? Okej, det kanske är lite överdrivet, men alla har nog åtminstone en gång tänkt “Jaha, det där var två år som jag aldrig kommer få tillbaka”.

Att du har fått ett par extra rynkor betyder såklart inte så mycket, jämfört med allt annat som har hänt de senaste åren, men det betyder också inte att dina känslor är ogiltiga. Det är helt naturligt att känna en ångest över att åldras, och vi gör alla, även om vi inte aktivt tänker på det, val i vardagslivet som visar vår gemensamma önskan att bevara vår ungdom. Det visar sig i våra kläder, i våra ordval, våra intressen, och vår aktivitet på alla ständigt nya sociala medier. 

Så vad är det egentligen för skillnad på en person med botoxbehandling och en person med ett TikTok-konto? Svar: inget.

 

botox stockholm

 

Vad är Botox egentligen?

Botox i Stockholm är idag lika vardagligt som tandreglering. Betydligt billigare också. Botox, eller Botulinumtoxin, är ett kliniskt, säkert läkemedel som slappnar av muskler och förebygger rynkor. Det kan vara i pannan, mellan ögonen, vid mungiporna, på halsen, eller på andra områden. Botox används också för att minska på tandgnissel, spänningshuvudvärk och hög svettproduktion, samt för att lyfta på ögonbryn, fylla läppar, och minska porer.

Det är dags nu

Så nu när världen har börjat öppnas upp igen, kanske det äntligen är dags att tacka ja till inbjudan, sudda ut pandemirynkorna, och boka den där resan? Du har klarat dig så här långt. Det är dags att fira livet. Det är du värd.

Fler nyheter